• 30 Nisan 2014

Nilgün Kızılcı Üniversitemizde Konser Verdi.

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından Üniversitemiz 40. Yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde  Halk Müziği Koro Konseri düzenlendi.

Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konsere Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, Rektör Yardımcıları  Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Okay Bulut, Güzel  Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Hilmi Bulut, CÜ Genel Sekreteri V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Program ilk olarak Üniversitemiz  Güzel Sanatlar Fakültesi  Müzik Bölümü THM  Korosu Şef  Öğretim Elemanı Kürşat Taydaş tarafından yönetilen koro konseri ile başladı.

Koro konserinin ardından  Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Halk Müziği Korosu Ses Sanatçısı

Nilgün Kızılcı sahne alarak davetlilere unutulmaz bir akşam yaşattı.