Haberler

  • 30 Nisan 2014

Üniversitemize Savunma Sanayi Merkezi Çalışmaları Başlatıldı

Baratta Grubu Stoeger Silah Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bilginer ve Genel Koordinatör Emrah Hamzaoğlu, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.
 
Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk, Sivas MYO Müdürü Prof. Dr. Halil İbrahim Acar, Teknokent Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hacı Ali Ertaş'ın da hazır bulunduğu ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Bilginer ve Genel Koordinatör Hamzaoğlu, Rektör Prof. Dr. Kocacık'a şirket hakkında bilgi vererek görüş alışverişinde bulundu.
 
Cumhuriyet Üniversitesi'nin çalışmalarını takip ettiğini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Bilginer, CÜ’nün Aselsan ile yaptığı çalışmaları da başarıyla karşıladığını ifade ederek Rektör Prof. Dr. Kocacık ve ekibini kutladı.
 
Cumhuriyet Üniversitesi kampüsüne gelecek dönemde bir yatırım yapmayı düşündüklerini  ifade eden Bilginer, CÜ ile birlikte bir savunma sanayi merkezi kuracaklarını ve bununla ilgili bir çalışma başlattıklarını sözlerine ekledi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Kocacık, Yönetim Kurulu Başkanı Bilginer ve Genel Koordinatör Hamzaoğlu'na  CÜ hakkında bilgi verdi. Cumhuriyet Üniversitesi'nin Aselsan başta olmak üzere birçok kuruluş ile ortak çalışmalarının olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Kocacık, bu çalışmaların aynı zamanda devam ettiğini söyleyerek Stoeger A.Ş'nin CÜ ile birlikte çalışma yapacak olmasının kendisini mutlu ettiğini ifade etti ve CÜ’nün yatırım alanları hakkında Bilginer'e bilgi verdi.
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık, ziyaret sonunda Yönetim Kurulu Başkanı Bilginer ve Genel Koordinatör Hamzaoğlu'na günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti. 

30

Nisan

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B