• 21 Mayıs 2010

17. Geleneksek Gençlik Gecesi

Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen gençlik şöleninin 17.si gerçekleştirildi. Yeni Spor salonunda gerçekleşen şölene, Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Köylüoğlu, Besyo Müdürü Mehmet Çimen, Üniversitemiz Genel Sekreteri  Muammer Kokili, Öğretim Üyeleri  ve çok sayıda öğrenci katıldı. Şölenin açılış konuşmasını gerçekleştiren  BESYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Çimen,  eğitim-öğretim döneminde öğrencilerin  derslerinde ve  sportif etkinliklerde başarılı olduklarını söyledi. Eğitim gören öğrencilerin önemli başarılara imza attığını ifade eden Prof. Dr. Çimen, geleneksel hale gelen  şölenin 18.sini  düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı. Engelli vatandaşlarımızın Halk oyunlarının gösteri sunduğu şölende, çeşitli yarışmalar. BESYO öğrencilerinin step, halk oyunları, jimnastik,  gibi çeşitli  gösterilere yer verildi. BESYO öğrencilerimizin de  bulunduğu Wushucular, yaptıkları doğu sporları beğeni topladı.