Haberler

  • 30 Nisan 2014

Yüksek Onur ve Onur Öğrencileri Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Teknoloji Fakültesi Dekanlığı tarafından geleneksel hale getirilen ve üçüncüsü düzenlenen 2013- 2014 güz yarı yılı Yüksek Onur ve Onur Öğrencileri Ödül Töreni Gerçekleştirildi.

Fakülte Konferans Salonu'nda  gerçekleşen törene Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Dekan Prof. Dr. Orhan Tatar, Stoeger Silah Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bilginer, Genel Müdür Kadir Arslan, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk, Sivas Meslek Yüksekokulu Müdürü Halil İbrahim Acar, Teknokent Müdürü Yrd.Doç.Dr. Hacı Ali Ertaş, Bölüm Başkanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık Teknoloji Fakültesi'nde güzel bir kadro olduğunu söyleyerek konuşmasını şöyle sürdürdü;  "Görüyorumki öğrencilerimiz de bu güzel  kadroya onur ödülleri alarak güzel cevap veriyorlar. Fakültemiz yeni fakültelerimizden biri ama çok kısa sürede çok iyi bir gelişme gösterdi. Ben bu gelişmenin daha da hızlanacağını umuyorum. Önemli olan birşeyi istemektir. Birşeyi çok istediğinizde fırsat gelmekte gecikmez. Doğru şeyi yürekten isterseniz fırsat gelir. Öğrenci arkadaşlarımızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum"

 

Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Tatar ise konuşmasında  "Sınav yönetmeliğimiz gereğince genel not ortalamasının 3 ve üzerinde olan öğrencilerimiz onur ve yüksek onur öğrencisi olmaya hak kazanıyorlar. Bu ödülü almak büyük bir onur. Şu anda fakültemizde yaklaşık 400 öğrenci var ve bugün 20 öğrencimize bu belgeleri takdim edeceğiz. Bu 20 öğrencinin 5'i yüksek onur öğrencisi. Başarı önemli elbette ama başarıyı ödüllendirmek de önemli. Fakülte olarak öğrencilerimizi ödüllendirmeyi ve teşvik etmeyi önemsiyoruz. Bugün her bir onur ve yüksek onur öğrencilerimiz adına meyve fidanları dikeceğiz ve mezun oluncaya kadar onlara teslim edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Onur ve Yüksek Onur belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgeleri Rektör Prof. Dr. Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erkul, Prof. Dr. Yılmaz, Stoeger Silah Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Bilginer, Genel Müdürü Arslan, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tatar, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Buyruk, Bölüm Başkanları ve öğretim üyeleri tarafından  verildi.

Törenin ardından Onur ve Yüksek Onur belgelerini alan öğrenciler adına Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler ile birlikte fakülte bahçesine fidan dikimi yapıldı.

30

Nisan

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B