• 28 Nisan 2014

Finans Sektörü ve Çağrı Merkezi Uygulamaları Paneli

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ)’nde Finans Sektörü ve Çağrı Merkezi Uygulamaları adlı panel düzenlendi. Kültür Merkezinde gerçekleştirilen panele CMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Alpagut Şenel, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Panelin açılış konuşmasını yapan CMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Şenel, CMYO Konferans Salonunda düzenlenen ikinci panele katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi
Daha sonra başkanlığını Yrd. Doç. Dr. Alpagut Şenel’in yaptığı Finans Sektörü ve Çağrı Merkezi Uygulamaları panelinde Ekip Gelişim, Eğitim ve Kalite Yöneticisi Cem Salihoğlu, Deniz Yatırım Yetkili Acenta Dealeri Hakan Eren, Albaraka Türk Şube Müdürü Ahmet Kandemir ve TEB İşletme Portföy Yöneticisi Ayşegül Alper öğrencilerle sektörel tecrübelerini paylaşarak finans sektörünün işleyişi ve iş imkanlarına dair bilgiler verdi. Soru cevap bölümünün ardından panelistlere teşekkür belgesi verildi.