• 28 Nisan 2014

SMYO El Sanatları Bölümü Tarafından Karma Sergi Düzenlendi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sivas Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölümü tarafından Karma Sergi açıldı.

Kültür Merkezi Sanat Galerisi'nde düzenlenen serginin açılışına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, İl Kültür Müdür Yardımcısı Teoman Karaca, Sivas Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Halil İbrahim Acar, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkul, sergide emeği geçenleri kutlayarak teşekkür etti ve açılışı Kültür Müdür Yardımcısı Karaca, SMYO Müdürü Prof. Dr. Acar,  El Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Şirin Karaman ile birlikte gerçekleştirdi.

Sergiyi gezen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkul ve beraberindekiler sergi hakkında Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Karaman'dan bilgi aldı.