• 27 Nisan 2014

CÜ Vakfı Koleji Öğrencileri Tarafından Okuma Bayramı Etkinliği Düzenlendi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Vakfı Özel Mahir-Sevim Özduman İlkokul/Ortaokulu tarafından Okuma Bayramı programı düzenlendi.
Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Eşi Leman Kocacık, CÜ Genel Sekreter V.  Prof. Dr. Ömer Poyraz, CÜ Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk, Okul Müdürü Şamil Turgut, okul idarecileri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Birinci sınıf öğrencileri tarafından gerçekleştirilen programda konuşan Okul Müdürü Turgut, eğitimin anne dizinde başladığını ifade ederek "Her söylenen sözcük, çocuklarımızın kişiliğine konan bir yapı taşıdır. Okul yaşına kadar özenle büyüttüğümüz çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için bizlere okulumuza güvendiniz, sizlere ekibim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Sınıf Öğretmeni Mediha Çelik'in konuşmasının ardından öğrenciler dans gösterileri, oratoryo, şiir ve bayrak gösterisi ve çeşitli etkinliklerle sahne alarak programa katılanlara eğlenceli bir akşam yaşattı.