Haberler

  • 26 Nisan 2014

Rektörümüz, “Yılın Bürokrat Ödülü”ne Layık Görüldü

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, TÜMSİAD tarafından düzenlenen "Geleneksel TÜMSİAD Başarı Ödülleri" programında Yılın Bürokrat Ödülüne layık görüldü.
 
Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen programa Milletvekili Nursuna Memecan, Belediye Başkanı Sami Aydın, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk, kurum müdürleri ile çok sayıda iş adamı katıldı.
 
Gecede konuşan Milletvekili Nursuna Memecan “Bütün iş adamlarımızın önünü açacak ve daha iyi işler yapılmasını sağlayacak, Sivas’a daha güzel projelerin katılmasını sağlayacağına inanıyorum.” dedi.
 
Belediye Başkanı Aydın ise Sivas için çizilen karamsar tablonun ve Sivas’ta iş yapılmaz ön yargısının ortadan kaldırılması gerektiğine vurgu yaparak; “Sivas’ta üretim olmaz, Sivas’ta sanayi olmaz, Sivas’ta turizm olmaz gibi düşüncelerin kişisel olarak Sivas’a zarar veren unsurlardan birisi olduğunu düşünüyorum. Bunu artıya çevirmekte bizlerin görevidir. Bu bakımdan Sivas’ta çok güzel örnekler var. Son 15-20 yıl içerisinde baktığımız zaman çok örnek alabileceğimiz iş adamlarımız var, kendi dallarında başarıyı yakalamış iş adamlarımız var” şeklinde konuştu.
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık ise Sivas’ta iş adamlarının başarılarına dikkat çekerek programı düzenleyenlere teşekkür etti.
Konuşmaların ardından NLP Uzmanı Yazar Oğuz Saygın "Etkili İletişim" konusunda sunum gerçekleştirdi.
 
Sunumun ardından ödül töreninde Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'a, TÜMSİAD Sivas Şubesi tarafından düzenlenen yılın başarı ödülleri töreninde, Yılın Bürokratı ödülünü NLP Uzmanı Yazar Oğuz Saygın  takdim etti.
Programda ödül alan  Sivas Termal adına Şemsettin Yolalan'a   ise plaketini Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk takdim etti.

26

Nisan

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B