Haberler

  • 25 Nisan 2014

Milletvekili Memecan, Rektör Prof. Dr. Kocacık ile Birlikte Karma Resim Sergisi'nin Açılışına Katıldı

Milletvekili M. Nursuna Memecan,  Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ile birlikte Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Vakfı Okulları Özel Mahir Sevim Özduman İlkokul/Ortaokul öğrencilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında hazırladıkları Karma Resim Sergisi'nin açılışına katıldı.

Kültür Merkezi Sanat Galerisi'nde gerçekleşen açılışa ayrıca  Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Sami Hizmetli, CÜ Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, CÜ Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk, Milletvekili Danışmanı Semiha Ekinci, CÜ Vakfı Özel Mehmet Recai Toydemir Anadolu Lisesi Müdürü Başak Eken, Özel Mahir Sevim Özduman İlkokul/Ortaokul Müdürü Şamil Turgut, Günay Soluk Anaokulu Müdürü  Selma Erbaş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Resim Öğretmenleri Ceren Esra Taşseten, Hülya Yeşilyurt Çağlar önderliğinde gerçekleşen serginin açılışında konuşan Özel Mahir Sevim Özduman İlkokul/Ortaokul Müdürü Şamil Turgut  "Öğrencilerin kara kalem ve yağlı boya teknikleri ile yaptığı yaklaşık 200 eseri sizlerin beğenisine sunduk. Katıldığınız için çok teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Daha sonra Milletvekili Memecan, Rektör Prof. Dr. Kocacık, Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Buyruk ile birlikte serginin açılışını gerçekleştirdi.

Sergiyi gezen Milletvekili Memecan, Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler sergi hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Memecan, Rektör Prof. Dr. Kocacık  "Aslında Antisosyal Resim" Konulu  Sergiyi Gezdi

Milletvekili Memecan, Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler son olarak Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) 4. Sınıf Öğrencisi Cuma Çiftçi tarafından hazırlanan "Aslında Antisosyal Resim" konulu sergiyi gezerek eser sahibi Çiftçi'den resimler hakkında bilgi aldı.

25

Nisan

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B