• 25 Nisan 2014

Milletvekili Memecan'dan Üniversitemize Ziyaret

Sivas Milletvekili M. Nursuna Memecan, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sam, Hizmetli, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, Milletvekili Danışmanı Semiha Ekinci'nin de katıldığı ziyarette Milletvekili Memecan,  Rektör Prof. Dr. Kocacık ile bir süre sohbet ederek Cumhuriyet Üniversitesi ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Kocacık, Milletvekili Memecan'a Üniversitemizde yapılan çalışma ve faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Milletvekili Memecan, Cumhuriyet Üniversitesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek CÜ'ye her türlü desteği vermeye devam edeceğini söyledi.

Milletvekili Memecan ayrıca Üniversitemizin 40. yılını kutlayarak başarılar diledi.