• 23 Nisan 2014

CÜ Kolej Öğrencileri 23 Nisan Etkinliğinde Biraraya Geldi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ)  Vakfı Özel Mahir Sevim Özduman Okulları öğretmen ve öğrencileri tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde geleneksel 23 Nisan Balosu düzenlendi.

Özel Mahir Sevim Özduman İlkokul/Ortaokul ve Günay Soluk Anaokulu'nda gerçekleşen baloya Okul Müdürü Şamil Turgut, Müdür Yardımcısı İnci Poyraz, Günay Soluk Anaokulu Müdürü Selma Erbaş, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Balo programında konuşan Okul Müdürü Turgut 23 Nisan'ın önemine değinerek, "Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dünya çocuklarına armağan ettiği tek bayramdır 23 Nisan. Bir ailenin bağlarını çocuklar korur. Bu ilkeler 23 Nisan Ailesi olarak bizlerin asla vazgeçmeyeceği değerlerdir. Öğrencilerimiz bu milli ruhla eğitimlerine devam ediyor. Ben Mustafa Kemal Atatürk'ü 23 Nisan'ı bayram olarak çocuklara armağan ettiği için tekrar minnet duyguları ve saygıyla anıyorum. Programı düzenleyenlere teşekkür ederim" dedi.

Nisan