• 24 Nisan 2014

Devlet Personel Başkan Yardımcısı Polat'tan, Rektörümüze Ziyaret

Devlet Personel  Başkan Yardımcısı Enes Polat, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, Genel Sekreter Yardımcısı Sami Bozpolat, Personel Daire Başkanı Vedat Coşkun'un da hazır bulunduğu ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık, Polat ile bir süre sohbet ederek Cumhuriyet Üniversitesi personel durumu hakkında bilgi verdi.
Başkan Yardımcısı Polat, Cumhuriyet Üniversitesi'nin 40. yılını kutlayarak CÜ’ye personel konusunda gerekli tüm desteği vereceğini ifade etti.

Ziyarette Daire Başkan Yardımcısı Polat, Rektör Prof. Dr. Kocacık'a plaket takdim ederken, Rektör Prof. Dr. Kocacık ise Polat'a günün anısına plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti