• 24 Nisan 2014

Üniversite Yönetimimiz, Karayolları Bölge Müdürü'nü Ziyaret Etti

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz ile birlikte Karayolları 16. Bölge Müdürlüğüne atanan Aydın Doğan'ı makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Kocacık, Müdür Aydın'ı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.  Sivas'ta kurumlar arası güzel diyalogların olduğuna dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Kocacık, Cumhuriyet Üniversitesi hakkında Müdür Aydın'a bilgi vererek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Aydın, güzel dileklerinde dolayı Rektör Prof. Dr. Kocacık ve ekibine teşekkür ederek, Cumhuriyet Üniversitesi'nin 40. yılını kutladı.