• 23 Nisan 2014

"Esrarengiz İlişkiler" Oyunu Üniversitemizde Sahnelendi

Sivas Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Polis Tiyatrosu, "Esrarengiz İlişkiler" adlı tiyatro oyunu Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ.)’nde sahnelendi. C.Ü Kültür Merkezinde sahnelenen ve çok sayıda öğrencinin izlediği oyunda Sivas Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde görevli 14 polis rol alıyor. Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü'nce uyarlanıp sahneye konulan iki perdelik oyunun, senaryo düzenlemesini ve yönetmenliğini polis memuru Gökhan Özder yapıyor. Komedi ve dram türündeki oyunda, madde bağımlısı haline getirilen gençler ve uyuşturucu şebekesinin eleman kazanma yöntemi mizahi bir dille anlatılıyor. Oyun sonunda ise polis, uyuşturucu şebekesini çökertiyor. Oyun Perşembe ve Cuma günü saat 15.00’da tekrar sahnelenecek.