Haberler

  • 22 Nisan 2014

Hastanemizde Yatan Çocuklar Dilek Balonlarını Gökyüzüne Uçurdu

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte hastanede yatan çocuklar gökyüzüne Dilek Balonları uçurdu.

Pediatri Bölümü tarafından geleneksel hale getirilen etkinliklerde bu bölümde  tedavi gören  çocuklar,  Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ekber  Şahin, Pediatri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Dilara İçağasıoğlu ve sağlık çalışanları ile birlikte Dilek Balonlarını  gökyüzüne bıraktılar.

Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Şahin konuşmasında,  Prof. Dr. İçağasıoğlu'na organizasyondan dolayı teşekkür ederek " Bütün çocuklarımızın 23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Onları mutlu etmek ve hastalıklarını bir nebze olsun unutturmaya çalıştık. Teşekkür ederim" dedi.

Prof. Dr. İçağasıoğlu ise çocukların büyük bir umutla hayata başladıklarını ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü;  " Hayat her zaman güzel değildir,  bazen hastalıklar olur. Bizde çocukların umutlarını kırmamak için 23 Nisan etkinliğini hastanemizde kutlamaya karar verdik" şeklinde konuştu.  

 

Başhekim Prof. Dr. Gökçe'nin Koltuğuna Koç Oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ)  Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe koltuğunu Pediatri Servisi'nde tedavi gören 10 yaşındaki Turan Koç'a bıraktı.

Koç,  hastanelerde yatan tüm çocukların 23 Nisan Bayramını kutlayarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

22

Nisan

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B