Haberler

  • 22 Nisan 2014

Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu Temsilciliği'nden Rektörümüze Ziyaret

Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu Sivas Temsilcisi Abdullah Altunkes, dernek yönetimi ve yabancı uyruklu öğrencilerle birlikte Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı ziyaret etti.

 Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz'ın da bulunduğu ziyarette İl Temsilcisi Altunkes, dernek hakkında Rektör Prof. Dr. Kocacık'a bilgi vererek,  derneğin,  yurtdışından eğitim için ülkemize  gelen öğrencilere yardımcı olmayı  amaçlayan bir kuruluş olduğunu söyledi.

Altunkes ziyarette, Üniversitemizin yabancı uyruklu öğrencilerle ilgili çalışmalarından memnuniyet duyduğunu  ifade ederek, yabancı öğrenci sayısının  arttırılmasını talep etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Kocacık, Altunkes ve yönetimini yabancı öğrencilere gösterdikleri yakınlıktan dolayı tebrik etti.

Rektör Prof. Dr. Kocacık şunları söyledi:  "Yabancı uyruklu öğrencilerimizin Üniversitemizde eğitim görmeleri çok önemli. Bu öğrenciler kendi kültürlerini Sivas'a ve öğrencilerimize aktarıyorlar. Farklı kültürlerin birarada yaşadığı bir Üniversite haline geliyoruz.  Üniversitemizin dış dünyada tanıtılması hususunda yabancı uyruklu öğrencilerimizin katkısı elbette  önemli. Rektörlük olarak Üniversitemizde eğitim gören yabancı uyruklu öğrencilerimizle yakından ilgileniyoruz. Ve Üniversitemizde yabancı öğrenci sayısının  arttırılması konusunda sayın Altunkes ve yönetimi ile birlikte çalışmalarımız devam edecek. Ben kendisine ve ekibine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum

22

Nisan

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B