Haberler

  • 22 Nisan 2014

Rektörümüzün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, mesajında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nin açılışının 94'üncü yıldönümü olduğunu belirterek, "Ulusumuzun kurtuluşunda ve Cumhuriyetin kurulmasında önemli kararların alındığı TBMM'nin açılışıyla, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk halkın iradesinin her şeyin üstünde olduğunu "Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir" sözüyle tüm dünyaya duyurmuş ve bugünü Çocuk Bayramı olarak ilan
etmiştir.” dedi.
23 Nisan Çocuk Bayramının dünya üzerindeki tek çocuk bayramı olduğunun altını çizen Rektör Prof. Dr. Kocacık, “23 Nisan'da ülkemizde yapılan kutlamalara diğer uluslardan çocuklar katılmakta ve çocuklar arasında dostluk bağları kurulmaktadır. Atatürk, bu bayramı dünya barışının sağlanmasında, gelecek nesillerin ne kadar önemli olduğunu görmüş ve tüm dünya çocuklarına armağan etmiştir. Bu anlamlı gün vesilesiyle çocukların ağlamadığı, sevgi, barış ve huzur dolu bir dünya diliyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" ifadelerini kullandı.
 

22

Nisan

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B