• 22 Nisan 2014

Rektör Prof. Dr. Kocacık Ahmet Özhan Konseri'ne Katıldı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, eşi Leman Kocacık ve  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli ile birlikte Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen Ahmet  Özhan tarafından seslendirilen ilahi ve tasavvuf müziği konserine katıldı.

Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konsere Vali Âlim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Vali Yardımcıları Salih Ayhan,  Baro Başkanı Muharrem Eliş, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet  Özaydın ile davetliler katıldı.

Konser ilk olarak Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi  Durmuş Arslan tarafından okunan Kur'an - ı  Kerim tilaveti ile başladı.

Konserde Sanatçı Özhan, seslendirdiği eserlerle salondakilere duygulu anlar yaşattı.

Konser sonunda Vali Barut ve Belediye Başkanı Aydın sanatçı Özhan'ı tebrik ederek plaket takdim etti