Haberler

  • 21 Nisan 2014

Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'ndan Rektör Prof. Dr. Kocacık'a Ödül

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, bu yıl 5. düzenlenen ‘Sivas’a Hizmet’ ödülü programına  katıldı.

 

Sivas’ın ve Türkiye’nin eğitim, kültür, spor ve sanat hayatına katkı sunan Sivaslıları onurlandırmak amacı ile  Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı tarafından organize edilen ‘Sivas’a Hizmet’ ödül töreni yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

 

İstanbul Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül törenine ülkemize eğitimden kültüre, sanattan spora, bilimden edebiyata kadar her alanda katkı veren Sivaslılar bir araya geldi.

 

Sivaslılar Eğitim ve Kültür Vakfı’nın Mütevelli Heyeti Başkanı Muhsin Kaya'nın konuşmasının ardından  ödül töreninde Sivas’ın ve ülkemizin kültür, sanat, edebiyat, bilim ve spor alanlarına katkı sunan isimler ödüllendirildi.

 

SİVAS’IN DEĞERLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

 

Sanattan siyasete, spordan kültüre Sivas'a ve ülkeye emeği ve hizmeti geçen kişilerin ödüllendirildiği programda 40. yaşına giren Cumhuriyet Üniversitesi’nin, şehrimizin sosyal ve kültürel hayatına; ülkemizin eğitim hayatına yaptığı katkılardan dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık'a plaket verildi. Rektör Prof. Dr. Kocacık'ın plaketini programa katılan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli Üniversitemiz eski Rektörü Prof.Dr. Mahir Tevruz'dan aldı.  

 Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Toparlı'ya  ise Türkçemize verdiği başarılı hizmetlerden dolayı Sivaslı şair ve yazar Yavuz Bülent Bakiler tarafından plaket takdim edildi.

 

SİVAS TÜRKÜLERİ SESLENDİRİLDİ

 

Ödül töreninin ardından İncesazlarla Sivas Türküleri Konseri verildi.

 

Konserde Ahmet Turan Şan, Rahmi İbicek, Sait Döşkaya, Uğur Kaya, Ali İbicek ve Enver Merallı sahne aldı.

21

Nisan

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B