• 21 Nisan 2014

1.Sivas Kısa Film Festivali'nde “ His-siz” Adlı Film Birinci Oldu

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörlüğü ile Çatıkatı Eğitim Kültür Sanat Derneği işbirliği  tarafından 1.Sivas Kısa Film Festivali kapanış programı (ödül töreni) düzenlendi.

CÜ Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Erol, CÜ Genel Sekteri Prof. Dr.  Ömer Poyraz,  jüri üyeleri, sponsor firmaların temsilcileri, akademisyenler  ve  davetliler katıldı.

Çeşitli branşlarda toplam 43 filmin katıldığı festivalde yönetmenliğini Caner Menemencioğlu’ nun yaptığı “His-siz” filmi birinci oldu.

Çalışmalarından dolayı 1.Sivas Kısa Film Festivali Koordinatörü Murat Coşkun, sponsor firmalara ve jüri üyelerine plaket takdim etti. Ardından birinci olan “ His-siz” filmi davetlilere izletildi.

Vali Yardımcısı Aydın'ın jüri üyelerine plaket takdim etmesinin ardından Üniversitemiz Genel Sekreteri  Prof. Dr. Ömer Poyraz tarafından filmin yönetmeni Caner Menemencioğlu’ na ödülü takdim edildi.