Haberler

  • 18 Nisan 2014

Üniversitemiz Bayanlar Voleybol Takımı Şampiyon Oldu

Sivas Kurumlararası yapılan Bayanlar Voleybol müsabakalarında Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bayanlar Voleybol A Takımı şampiyon oldu.
 
Sivas Atatürk Spor Salonu'nda oynanan müsabakaları Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk, Ağız ve Diş Sağlığı Başhekimi Murat Yüksel, Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. Tülay Varalan, Üniversitemiz Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Ekber Şahin, Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Adil Kaya, Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Mehmet Arpacık, CÜ Hastanesi Başmüdürü Rahmiye Gültekin ve sağlık çalışanları takip etti.
 
Başarılı bir performans gösteren CÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Bayanlar Voleybol takımı, son maçında karşılaştığı Sivas Devlet Hastanesi'ni 3-0 mağlup etti ve şampiyon olmayı başardı.
 
Müsabakalarda Devlet Hastanesi ikinci, Numune Hastanesi B Takımı üçüncü, CÜ B Takımı ise dördüncü oldu.
Karşılaşmalar sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli, şampiyon olan CÜ takımına kupa verdi. 
 
Dereceye giren diğer takımlara madalya ve kupalarını ise il protokolü takdim etti.
 
Tören   sonunda Rektör Danışmanı Prof. Dr. Buyruk, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Şahin ve beraberindekiler CÜ takımı sporcularını tebrik etti ve birlikte şampiyonluk kupasını kaldırdı.

18

Nisan

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B