• 17 Nisan 2014

"Hz. Peygamberin Sünnetinde Yer Alan Temel Hak ve Özgürlükler" Konferansı Düzenlendi.

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) İlahiyat Fakültesi Sosyal Etkinlikler Kulübü tarafından "Kutlu Doğum Haftası" nedeniyle "Hz. Peygamberin Sünnetinde Yer Alan Temel Hak ve Özgürlükler" adlı konferans düzenlendi.

İlahiyat Fakültesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansa Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Erturhan, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci, Yazma Eserler Kurumu Başkanlığı Kütüphane Müdürü Cemal Karaca, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Durmuş Aslan'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetini ardından Dekan Prof. Dr. Erturhan, etkinliği düzenleyenlere ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim Üyesi Prof. Dr. Şamil Dağcı tarafından "Hz. Peygamberin Sünnetinde Yer Alan Temel Hak ve Özgürlükler" konulu konferans verildi.