• 17 Nisan 2014

Üniversitemiz Bayan Hentbol Takımı Kupa'nın Sahibi Oldu

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) ile Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Hentbol 1. Lig Bayanlar Müsabakalarında CÜ hentbol takımı birinci oldu.

CÜ eski Spor Salonu'nda düzenlenen kupa törenine Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcileri Münir Kurudirek,  Hasan İnan, Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kangalgil, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Gülderen Bostancı ve öğrenciler katıldı.

Cumhuriyet Üniversitesi bayan hentbol takımı son maçta Mersin Üniversitesi'ni 38-23’lük skor mağlup ederek kupayı kazanmayı başardı. CÜ Bayan Hentbol Takımı oyuncularına ve  Antrenör Öğretim Görevlisi Selim Yavuz'a, Rektör Prof. Dr. Kocacık tarafından kupa ve madalyaları verildi.

-Rektörümüze Milli Takım Forması Hediye Edildi-

Törenin ardından Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcileri Münir Kurudirek, CÜ emekli Öğretim Görevlisi Hasan İnan, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret  ederek Milli Takım forması hediye etti.