• 17 Nisan 2014

Rektörümüzün, Turizm Haftası Mesajı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Turizm Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, mesajında turizmin ülkelerin kalkınması ve gelişmesi açısından son derece önemli bir boyuta ulaştığını belirterek, “Sivas, kaplıca ve kültür turizmi açısından ülkemizdeki en önemli ve en bakir yerlerden biridir. Biz Cumhuriyet Üniversitesi olarak Sivas’ın turizm açısından istenilen düzeye gelmesi için elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. 45.000 öğrencisi olan üniversitemizde, şehrin tanıtımı için yapılacak her türlü işbirliğine hazırız. Sivas’ın kaplıcalarıyla, tarihi yapılarıyla ve mükemmel doğasıyla ülkemizin önemli bir turizm bölgesini olmasını ümit ediyor, bu manada Turizm Haftasının verimli geçmesini temenni ediyorum” dedi.