Haberler

  • 16 Nisan 2014

Bay/Bayan Hentbol 1. Lig Müsabakaları Başladı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) ile Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Bay/Bayan Hentbol 1. Lig Müsabakaları, Üniversitemiz Bay/Bayan Folklor Ekibinin gösterileri ile  başladı.
 
BESYO eski Spor Salonu'nda düzenlenen açılış programına Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Münir Kurudirek,  Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kangalgil, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Gülderen Bostancı ve öğrenciler katıldı.
 
Programın açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Kocacık, "Beş günlük süreyle celtinmence ve sizlere yakışacak şekilde müsabakalar sergileyeceğinize yürekten inanıyorum. Önemli olan bu müsabakalara katılmaktır. Sonuç ne olursa olsun olgunlukla karşılayacağınıza inanıyorum. Umarım şehrimizden ve Üniversitemizden güzel duygularla ayrılırsınız. Ben bu vesile ile organizede emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.
 
Federasyonu Temsilcisi Münir Kurudirek ise Cumhuriyet Üniversitesi’nin ev sahipliğinden dolayı Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yetkililere teşekkür ederek müsabakaların hayırlı geçmesi temennisinde bulundu.
 
Konuşmaların ardından OTDÜ, Polis Akademisi, Erciyes Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Cumhuriyet Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, Mersin Üniversitesi'nin yarışacağı müsabakalar  19 Nisan tarihine kadar devam edecek.

16

Nisan

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B