• 18 Mayıs 2010

BESYO Öğrencimiz “Davranış Dalı Şeref Diploması Ödülü”ne Layık Görüldü

Garanti Bilim Olimpiyatları çerçevesinde Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından düzenlenen yüzme yarışmaları sırasında, yan kulvarda ayağına kramp giren arkadaşını yarışı bırakmak suretiyle kurtararak büyük bir centilmenlik örneği gösteren öğrencimiz Ayhan TUZLALI için BESYO Müdürü Prof.Dr. Mehmet ÇİMEN tarafından bu öğrencimizin “Fair Play “ adayı gösterilmesi ile ilgili başvuruda bulunulmuştu. Bu başvuru üzerine toplanan Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Fair Play Komisyonu’nun oluşturduğu 2009-2010 sezonu Türkiye Fair Play Ödülleri Jürisi öğrencimizi “Davranış Dalı Şeref Diploması Ödülü”ne değer görmüş ve bu ödülünü takdim etmek üzere 04 Haziran 2010 Cuma günü saat 18.00’de Olimpiyatevi’nde düzenlenecek ödül törenine davet etmiştir. Bu gelişmelerden ziyadesiyle memnun olan Besyo Müdürü Prof.Dr. Mehmet ÇİMEN, konuyu Rektörümüz Prof.Dr.İlyas DÖKMETAŞ ile paylaştı. Konuyla ilgili olarak sayın DÖKMETAŞ  “Bu tür gelişmeler hem Üniversitemizin kalitesini artırmakta hem de öğrencilerimizin motivasyonunu artırmakta, Cumhuriyet Üniversitesi öğrencisi olmanın hazzını yaşatmaktadır. Ayhan TUZLALI öğrencimizi tekrar yürekten kutluyorum” diyerek sözlerini noktaladı.