• 11 Nisan 2014

Rektörümüz, Polis Evi'nde Düzenlenen Geceye Katıldı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıldönümü nedeniyle Sivas Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Evi'nde düzenlenen programa katıldı.

Programa Vali Âlim Barut, eşi Miyase Barut, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık eşi Leman Kocacık, Vali Yardımcısı Mustafa Aydın,  Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Şehit  Aileleri ve Gazileri  Derneği Başkanı Mustafa Hızal, şehit aileleri ve gaziler ile emniyet mensupları katıldı.

Programda konuşan Emniyet  Müdürü Çalışkan, "Karşılıklı meslek onurunu her şeyin üstünde tutan bir kadro ile çalışmanın gururunu taşıyorum. Bu vesile ile hatıralarını daima kalplerimizde yaşattığımız aziz şehitlerimizi rahmetle anarken yakınlarının acılarını paylaşıyor kahraman gazilerimizi şerefle emekli olmuş teşkilat mensuplarımıza aileleri ile birlikte sağlık,  mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum" dedi.