Haberler

  • 10 Nisan 2014

Sözcükler, İmgeler ve Algılar, İletişim Gerçeği

Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü) İletişim Kulubü tarafından Sözcükler, İmgeler Ve Algılar, İletişim Gerçeği adlı konferans düzenlendi.

Kültür Merkezinde düzenlenen ve İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Sanatları Bölüm Başkanı Prof.Dr. Rengin Küçükerdoğan ve İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Işıl Zeybek’in konuşmacı olduğu konferansa Sivas Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, CÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Erol, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
C.Ü. Konferans Salonunda gerçekleştirilen programda, doğru iletişim gerçekleşebilmesi için gerekli olan şartları anlatan İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Sanatları Bölüm Başkanı Prof.Dr. Rengin Küçükerdoğan, sözcükler, imgeler ve algılar konusunda bilgi verdi.
“İkna” kavramını açıklayarak konuşmasına başlayan İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Işıl Zeybek, “Etkili İletişim ve İkna” konusunda öğrencilere iletişimle ikna etme metotlarını anlattı.
Programın sonunda Sivas Vali Yardımcısı Mustafa Aydın İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Sanatları Bölüm Başkanı Prof.Dr. Rengin Küçükerdoğan’a, CÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul ise İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Işıl Zeybek’e plaket takdim etti.
 

10

Nisan

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B