Haberler

  • 10 Nisan 2014

Prof. Dr. Küçükerdoğan, Doç. Dr. Zeybek'ten Rektörümüze Ziyaret

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ)  İletişim Fakültesi İletişim Kulübü tarafından düzenlenen “Sözcükler, İmgeler ve Algılar, İletişim Gerçeği” adlı konferansa konuşmacı olarak gelen İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rengin Küçükerdoğan, İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Işıl Zeybek, konferans öncesi Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.
 
CÜ İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Güneş'inde hazır bulunduğu ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Prof. Dr. Küçükerdoğan ve Doç. Dr. Zeybek'e CÜ ve İletişim Fakültesi hakkında bilgi verdi.
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık, öğretim üyelerine günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.
 
İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Küçükerdoğan, İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi İletişim Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeybek ise Rektör Prof. Dr. Kocacık'a ev sahipliğinden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek İstanbul Kültür Üniversitesi'ne ait plaket ve çeşitli hediyeler verdi.

10

Nisan

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B