Haberler

  • 08 Nisan 2014

REKTÖR KOCACIK VE YÖNETİMİ BİR DİZİ ZİYARETLERDE BULUNDU

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve Sivas Defterdarı Mehmet Yazar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 
İlk olarak 30 Mart yerel seçimlerinin ardından Sivas Belediye Başkanlığına seçilen Sami Aydın'ı ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Kocacık, Aydın ve yönetimini tebrik ederek "Şehirle ilgili, üniversitemizle ilgili projelerinizi biliyoruz. Bunların hayata geçirilmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Görevinizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aydın,  "Sık sık dile getiriyoruz gerçekten üniversite, şehrimiz için son derece önemli büyük bir potansiyel. Üniversitemizin gelişmesi Sivas'ın gelişmesi anlamına geliyor. Sizlerin sorunları bizimde sorunumuz. Bu anlayışla hem üniversitemizle alakalı taahhüt ettiğimiz projelerimiz, hem bundan sonraki süreçte zaman içerisinde ihtiyaçların ortaya çıkması kaçınılmaz bir durum. Sizlerle bu sorunları birlikte çözeceğiz inancını taşıyorum.  Bizimde üniversitemizden beklentilerimiz çok. Üniversitemizin, Sivas için büyük bir potansiyel olduğu gerçek ama bu potansiyelin şehir ekonomisine, şehrin sosyal hayatına ve kültürel hayatına yansıtılması gerekiyor. Bu anlamda her zaman sizlerden destek ve katkı bekleyeceğiz. İnanıyorum ki üniversite ile birliktelik verimliliği arttıracaktır" şeklinde konuştu.
 
-FADLUM KÖPRÜSÜNDE ÇALIŞMA BAŞLAYACAK-
 
Ulaşım ve diğer sorunlara da değinen Başkan Aydın, "İnşallah önümüzdeki süreçte bunların üzerine hızlı bir şekilde gideceğiz. Umarım en kısa zamanda üniversitemizle ilgili yaşanan sıkıntıları işbirliği ile aşacağımız inancındayım. Hatta özellikle şoförlerimizin eğitimi ile alakalı sizden destek bekliyorum. Bu projeyi bir an önce başlatmamız gerektiğini düşünüyorum. Fadlum Köprüsü her zaman dile getirilen bir sorun. İnşallah arkadaşlarımız görevlerini aldıktan sonra derhal orada çalışmalarımızı başlatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimi daha sonra Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Mahir Kuzucu'yu da ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
 
EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ VE DEFTERDARLIK ZİYARETİ
 
Sivas Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Turgay Çalışkan'ı ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Kocacık, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Sivas Emniyet Müdürlüğü şeref defterini imzaladı.
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık, Çalışkan'ı tebrik ederek görevinde başarılar diledi.
 
Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Müdür Çalışkan, Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimine teşekkür etti.
Rektör Prof. Dr. Kocacık son olarak Sivas Defterdarlığı'na atanan Mehmet Yazar'ı ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Defterdar Yazar, Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetimine teşekkür etti.  
 
Ziyaretlerde Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz ve CÜ Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk da katıldı.

08

Nisan

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B