Haberler

  • 07 Nisan 2014

KANSER HASTALARI UNUTULMADI

"Kanser Haftası"  etkinlikleri  çerçevesinde Cumhuriyet Üniversitesi  (CÜ)   Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören kanser hastaları için etkinlik düzenlendi.

Radyasyon Onkoloji Merkezi'nde tedavi gören hastaların moral ve motivelerini arttırmak adına düzenlenen  programda hastalara hediye ve gül dağıtıldı.
 
Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, Başhekim  Prof. Dr. Gökhan Gökçe, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Levent  Özdemir, Doç. Dr. Ekber Şahin, Doç. Dr. Kenan Kaygusuz, Medikal  Onkolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. M. Metin Şeker,  Hastane Başmüdürü Rahmiye Gültekin, sağlık  çalışanları ve hastalar katıldı.
 
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli  etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederek, "Sosyal etkinlikte gördük ki kanser hastalarımız son derece mutlu oldular. Onların güler yüzünü görmek bize son derece mutluluk verdi. Bu vesile ile tüm kanser hastalarımıza sağlıklı günler ve mutluluklar diliyoruz." dedi.
Başhekim Prof. Dr. Gökçe ise konuşmasında katılımcılara teşekkür ederek "İyi bir etkinlik oldu. İyi günlerde hastalarımızla her zaman beraber olmayı temenni ediyor ve diliyoruz." şeklinde konuştu.
 
Törene katılan Sivas Jandarma Alay  Komutanlığı'ndan Yarbay Önder Şefik, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 175. yıl etkinlikleri kapsamında hastalara hediyeler verdi.
 
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli ve hastane yönetimi, hastaları ziyaret ederek geçmiş dileklerinde bulunduktan sonra hastalarla birlikte Onkoloji Merkezi bahçesine meyve ağaçları ve çam fidesi dikti.
 

07

Nisan

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B