• 31 Mart 2014

Rektörümüzün, Kütüphane Haftası Mesajı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Kütüphane Haftası nedeniyle mesaj yayınladı.

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, mesajında kütüphanelerin insanlara kitap okuma alışkanlığını pekiştirmenin yanı sıra araştırma, öğrenme ve çağa ayak uydurma konusunda da son derece önemli olduğunu belirterek, “Cumhuriyet Üniversitesi olarak merkezi öğrenci kütüphanesi ve İlahiyat Fakültesi Kütüphanesi olmak üzere 2 önemli kütüphaneye sahibiz. Bu kütüphanelerimizde binlerce basılı eserin yanı sıra milyonlarca da dijital eseri öğrencilerimizin hizmetine sunuyoruz. Herkesin kitap okumayı görev olarak kabul ettiği bir toplum diliyor, bu duygu ve düşüncelerle Kütüphane Haftasını kutluyorum” dedi.