• 27 Mart 2014

GOP Rektörü Şahin'den, Rektörümüze Ziyaret

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOP) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahin, ziyarette yaptığı konuşmada Cumhuriyet Üniversitesi'nin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, “Cumhuriyet Üniversitesi gerçekten köklü bir üniversite. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet Üniversitesi'nin 40. yılını kutlar başta siz ve ekibiniz olmak üzere tüm akademik ve idari personelinize başarılar dilerim" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Kocacık, "Kardeş üniversitemiz Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nin çalışmalarını takip ediyoruz. Ben ziyaretinizden ve iyi dileklerinizden dolayı size teşekkür ederim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim" şeklinde konuştu.
Rektör Prof. Dr. Kocacık, Rektör Prof. Dr. Şahin'e CÜ hakkında bilgi verdi.
Konuşmaların  ardından GOP Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahin ve Rektör Prof. Dr. Kocacık ziyaret anısına birbirlerine çeşitli hediyeler takdim etti.