Haberler

  • 27 Mart 2014

Bir Diploma, Bir Fidan

 Bu yıl ilk mezunlarını vermeye hazırlanan Cumhuriyet Üniversitesi  (CÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri “Bir diploma, bir fidan” etkinliği çerçevesinde fidan dikti.

Son sınıfta olan İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümü öğrencilerinin fidan dikme etkinliğine CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık ve İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Erol, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Burada bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Kocacık, yönetim olarak ağaçlandırma çalışmalarına önem verdiklerini ve bu konuda fakülte ve yüksek okulları da teşvik ettiklerini kaydetti.  Orman İl Müdürlüğü ve İl Özel İdaresinin destekleriyle temin edilen fidanların kampüs içinde dikilerek Sivas’ın iklimini değiştirmeye vesile olmayı hedeflediklerini ifade eden Kocacık “Sayın Dekanımız sağ olsun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan ile işbirliği içinde bazı fidanları temin etmiş, daha da devamı gelecek.  Bu etkinlik hem Sivas’a hem üniversiteye güzellik katacak hem de İletişim Fakültesini diğer fakültelerden güzel gösterecek. Bunun için de bunu yapanlara teşekkür ediyorum. Bu tür etkinliklerin devamını diliyorum” dedi.
İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Erol ise “Bir diploma, bir fidan” etkinliğinin çok önemli olduğunun altını çizerek birer fidan olarak eğitime başlayan öğrencilerinin sektörde yer almaya hazır hale gelmesinin kendilerini gururlandırdığını ifade etti.
Mezun olacak öğrenciler ise kendilerinden fakülteye birer hatıra olacak fidanları toprakla buluşturdu.

27

Mart

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B