Haberler

  • 26 Mart 2014

BAKAN YILMAZ ÜNİVERSİTE YÖNETİMİ İLE KAHVALTIDA BİRARAYA GELDİ

Mili Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık ve üniversite yönetimiyle kahvaltıda bir araya geldi.
 
CÜ Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltıya Milletvekili Hilmi Bilgin, CÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz,  Şehir ve Sanayi İşbirliği ile İlgili Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk ve  Üniversitemiz Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
 
Yönetim Kurulu Üyelerinin kendilerini tanıtmalarının  ardından Bakan Yılmaz  burada yaptığı konuşmada  "İlim adamlarına saygım var. İki kesim özgürdür. Birisi hocalar, birisi de sanatçılar. Bu toplumu ileri götürmek ufkunu açmak ve genişletmek görevi sadece sanatçılarda ve bilim adamlarında var. Geri kalan ister bakan olsun, ister vali, ister milletvekili hepsinin vatandaş gibi olması lazım. Bunların vatandaşın kendisine benzetmek,  ileri götürmek veya geri bırakma rolü yok. Aynı özgürlük birde sanatçılarda var. Sanatçılar ve bilim adamlarını  önüne engel koyduğunda kendilerini  geliştirmeleri mümkün değildir." dedi.
 
Bakan Yılmaz, Rektör  Prof. Dr. Kocacık ve  Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.
 
Rektör Prof. Dr. Kocacık ise Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Milletvekili  Bilgin ve beraberindekilere  Yönetim Kurulu Üyelerine programa katıldıkları için teşekkür etti. 
 

26

Mart

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B