Haberler

  • 25 Mart 2014

REKTÖRÜMÜZÜN OSB ZİYARETİ

Cumhuriyet  Üniversitesi  (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Organize Sanayi Bölgesi'nde  yapımı  devam eden süt, yoğurt, dondurma, peynir ve tereyağı fabrikasını ziyaret etti.
 
OSB'de bulunan tesislerin sahibi Mustafa Er,  Rektör Prof. Dr. Kocacık'a fabrikayı gezdirerek bilgi verdi. Fabrikanın son derece etkileyici olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Kocacık, "Yapacağınız hizmet oldukça önemli. Allah yolunuzu açık etsin. Sivas bir tesise daha kavuşuyor. Biz üniversite olarak, işadamlarımıza elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyor, başarılarına ortak oluyoruz. Sivas için yapılan tüm yatırımlar bizim için çok önemli. İnşallah en kısa zamanda üretime geçer  Sivas'ı,   süt ve süt ürünleri  pazarında  en iyi şekilde  temsil edersiniz. Ben tesisin  şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
 
Yatırımcı Er ise tesisin el değmeden son teknoloji ile üretim yapacağını belirterek, "Sivas'ın böyle bir iş yerine ihtiyacı vardı. Sivas'ımız  her şeyin en güzeline layık. İnşallah bu tesis Sivaslı işadamlarımıza da örnek olur. Sivas'a hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
 
Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul,  Prof. Dr. Sami Hizmetli, Şehir ve Sanayi İşbirliği İle İlgili Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk da hazır bulundu. 

25

Mart

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B