Haberler

  • 24 Mart 2014

CÜ VAKFI KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNDEN ŞİİR DİNLETİSİ

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Vakfı Okulları 5, 6, 7 ve 8'inci sınıf öğrencileri tarafından "Şiir ve Hikâye Dinletisi" gerçekleştirildi.
Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Eşi Leman Kocacık, Genel Sekreter Prof. Dr. Ömer Poyraz,  Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk, Mahir Sevim Özduman İlköğretim Okulu Müdürü Şamil Turgut,  veliler ve öğrenciler katıldı.
 
Gecede konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık, "Bu  tür  etkinliklerde çocuklardan çok veliler daha heyecanlı. Etkinlikler uzun süre hafızalarda yer ediyor ve anılar daha uzun süre akıllarda kalıyor. Bende umuyorum ki öğrencilerimizin şiir dinletisi hepimize güzel bir anı olarak kalacak. Anne, babalar için daha da unutulmaz olacak kendileri içinde öyle. Dileğim çocuklarımızın gelecekte dilediği mesleklerde başarılı olması, velilerin onlarla gururlanacak durumda olması. Ben etkinliği düzenleyenlere teşekkür ediyorum" dedi.
 
Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Buyruk, CÜ Vakfı Okullarının büyüdüğünü belirterek, "Anaokulumuz ve ortaokulumuz çok güzel bir yere geliyor. Lisemiz daha da canlanarak inşallah seneye daha güzel yerlerde olacak. Sayın Rektörümüz, sağ olsun bize bütün katkıları sağlıyor. Ben katıldığınız için sizlere teşekkür ediyor, gecenin başarılı geçmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.
 
Okul Müdürü Turgut ise "Tarihten bu güne, kağıtlar bitti, mürekkepler tükendi, ömürler toprağa yar oldu, ama şiir hiç bitmedi. Duygu, his, hayal var oldukça, kısacası insan varoldukça şiir asla yok olmayacaktır. Ben tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor çalışmalarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından öğrenciler  çeşitli  yazar ve şairlere ait şiir ve hikâyeleri seslendirdi.
Program sonunda Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler öğrencileri performanslarından ötürü tebrik etti.

24

Mart

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B