• 21 Mart 2014

GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLER ÜNİVERSİTEMİZDE KONSER VERDİ

Sivas Valiliği, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Gönüllü Öğretmenler konseri verildi.
Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulan Gönüllü Öğretmenlerin verdiği konsere Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Eşi Leman Kocacık, Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz,  Prof. Dr. Sami Hizmetli, Genel Sekreter Prof. Dr. Ömer Poyraz, öğretim üyeleri, Sivas protokolünden davetliler ve öğrenciler katıldı.

CÜ Kültür Merkezi'nde Şef Mustafa Dağdeviren' in yönettiği konserde seslendirilen ilk eser  hayatını kaybeden CÜ Kütüphane Daire Başkanı Halil Taşkın'ın kızı müzik öğretmeni Melike Altuğ anısına icra edildi.

Gönüllü Öğretmenler Korusu  seslendirdikleri birbirinden güzel eserle geceye renk kattı.

Konser sonundan Rektör Prof. Dr. Kocacık,  Koro Şefi Dağdeviren başta olmak üzere koro üyelerine teşekkür ederek günün anısına  Dağdiviren'e plaket takdim etti.