• 21 Mart 2014

C.Ü’DE NEVRUZ BAYRAMI KUTLANDI

Cumhuriyet Üniversitesi(CÜ)’nde 21 Mart Nevruz Bayramı nedeniyle etkinlik düzenlendi. Kültür Merkezi yanında bulunan alanda gerçekleştirilen etkinliklere Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli, fakülte dekanları, öğretim üyeleri, üniversite personeli ile çok sayıda öğrenci katıldı. Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık’ın Nevruz Ateşi’ni yakmasıyla başlayan Nevruz Kutlamalarında Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ve Prof. Dr. Sami Hizmetli öğrencilerle halay çekti. Üniversite yönetimi, hazırlanan pilav kazanının başına geçerek alandakilere etli pilav ve ayran ikram etti. Öğrencilerin davul zurna eşliğinde doyasıya eğlendiği kutlamalara, alandakilerin Nevruz Ateşi’nin üzerinden atlanmasının ardından sona erdi.

Mart