• 20 Mart 2014

REKTÖRÜMÜZ, MİNİK ÖĞRENCİLERLE FİDAN DİKTİ

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, CÜ Vakfı Okulları Günay Soluk Anaokulu öğrencileriyle birlikte "Baharı Karşılamak" adlı etkinlik kapsamında fidan dikti.

Etkinliğe Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk, Okul Müdürü Şamil Turgut, Müdür Yardımcısı İnci  Poyraz, Günay Soluk Anaokulu Müdürü Selma Erbaş Yıldırım, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler, şeftali, kayısı, badem ve diğer meyve fidelerinden oluşan toplam 100 adet fidanı anaokulu öğrencileriyle birlikte dikti.

Okul Müdürü Selma Erbaş Yıldırım, çocukların çevreye olan bilincini arttırmak amacıyla fidan diktiklerini belirterek, "Çocuklarımız hem yeşili sevsinler hem de bir ağacın büyümesindeki sorumluluğu yaşasınlar.  Biz yavrularımızın dışarıda bir sosyal sorumluluk alarak rahatlamalarını ve doğaya sahip çıkmalarını istiyoruz." dedi.

Mart