Haberler

  • 20 Mart 2014

REKTÖR PROF.DR. KOCACIK ALMANYA STUTTGART BÖLGESİ'NDE DÜZENLENEN TOPLANTI VE SİVAS KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA GECESİ'NE KATILDI

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk, Avrupa Sivaslılar Birliği (ASBİR)  tarafından Almanya Stuttgart Bölgesi'nde düzenlenen toplantı ve etkinliğe katıldı.

 

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, ASBİR Genel Başkanı Ekrem Taştan ve yönetim  kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda Rektör Prof. Dr. Kocacık, Danışmanı Prof. Dr.  Buyruk ile birlikte  Sivas'taki ve Üniversitemizdeki yatırım bölgesi ile Üniversitemiz Vakfı'na yapılabilecek bağış alanları  hakkında bilgi verdi.

 

  

BİRLİK VE BERABERLİK GECESİ DÜZENLENDİ

 

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ve  Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan  Buyruk   ASBİR Stuttgart Temsilcisi Mehmet Gündüz ve yönetim kurulu üyelerince düzenlenen Sivas Kültür ve Yardımlaşma Gecesi'ne katıldı. Gecede ASBİR Genel Başkanı Ekrem Taştan, birlik ve beraberlik  mesajları verdi. Başkan Taştan konuşmasında "Cumhuriyet Üniversitesi'ne bağışlayacağımız Ambulans Helikopter ile ilgili çalışma başlattık. İnşallah bundan sonra bununla ilgili bağış toplantısında sizlerle biraraya geleceğiz. Bağışlanan yardımlarla helikopterimizi törenle Cumhuriyet Üniversitemize bağışlayacağız. Ben davetimize iştirak eden tüm hemşerilerime saygılar sunuyorum." ifadelerine yer verdi.

 

Toplantıda ayrıca Fransa Sivaslılar Birliği Başkanı Mahmut Mermer, ASBİR Sivas Temsilcisi Rüstem Altınküpe, ASBİR yönetim kurulu üyeleri, ASBİR bölge başkanları, ASBİR Stuttgart bölgesi yönetim kurulu üyeleri, ASBİR Stuttgart komisyon üyeleri ve davetliler hazır bulundu. Program yerel sanatçıların  Sivas türküleri söylemesinin ardından  son buldu.

 

20

Mart

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B