• 14 Mayıs 2010

İşitme Engelliler ile Üniversitemiz CÜSK Futbol Takımı Arasında Futbol Karşılaşması Düzenlendi

Engelliler Haftasınedeni ile Üniversitemiz BESYO Spor Klubü ile,işitme Engelliler Spor Kulübünün organizesi ile,işitme engelliler ile CÜSK arasında futbol karşılaşması düzenlendi.Öğretim görevlisi Mahmut Karakollukçunun organizesiyle Üniversitemiz BESYO futbol sahasında düzenlenen karşılaşmaya,Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr.İlyas Dökmetaş,Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Hasan Elden, BESYO Müdürü Prof.Dr.Mehmet Çimen,işitme Engelliler Derneği Başkanı Mustafa Epik,Görme Engelliler Kulübü Başkanı Sefa Gürbil,Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Mustafa  Bulut, BESYO Öğretim Üyeleri ve öğrenciler katıldı.Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr.İlyas Dökmetaş’ın topa ilk vuruş ile başlayan karşılaşmada,Üniversitemiz Spor Kulübü karşılaşmadan galip geldi.Karşılaşma sonunda işitme Engelliler Dernek Başkanı Mustafa Epik ve İşitme Engelliler Spor Kulübü  Başkanı Caner Deniz tarafından Rektörümüz Prof.Dr.İlyas Dökmetaş ve Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Hasan Elden’e engellilere gösterdikleri katkılardan dolayı plaket takdim edilerek,karşılaşmaya katılan tüm Sporcularımıza katılım belgeleri  verildi.