• 19 Mart 2014

Bir Demet Şiir Programı Düzenlendi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ)’nde “Bir Demet Şiir” adlı program düzenlendi.

Edebiyat Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen ve Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Prof.Dr. Hüseyin Akkaya’nın şiirler okuduğu programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hasan Yüksel, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Programda konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, “Bu programı düzenleyip, şiirleriyle bizi duygulandıran sayın Prof. Dr. Hüseyin Akkaya‘ya teşekkür ediyorum.” dedi.
Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Prof.Dr. Hüseyin Akkaya, Yunus Emre, Pir Sultan Abdal, Ziya Paşa gibi önemli şairlerin eserlerini seslendirdi.
Program sonunda Rektör yardımcısı Prof. Dr Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Hüseyin Akkaya ‘ya plaket takdim etti.