Haberler

  • 19 Mart 2014

CMYO Sinema Salonu Hizmete Açıldı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Cumhuriyet Meslek Yüksek Okulu’nda Sinema ve Konferans Salonu hizmete açıldı.
CÜBAP (Cumhuriyet Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri) tarafından Yrd. Doç. Dr. Alpagut Şenel yürütücülüğünde yapılan Konferans ve Sinema Salonu Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ve Prof. Dr. Sami Hizmetli’nin katılımıyla açıldı. 
Açılışta konuşan Cumhuriyet Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Alpagut Şenel, Cumhuriyet Meslek Yüksek Okulu’nun ilk Bilimsel Araştırma Projesi olan Konferans ve Sinema Salonu’nun Meslek Yüksek Okulu için önemli bir proje olduğuna dikkat çekerek, proje sürecinde desteklerini ve yardımlarını en üst düzeyde sağlayan başta Rektörümüz Prof. Dr. Faruk Kocacık’a, CÜBAP’a, Cumhuriyet Meslek Yüksek Okulu Görsel, İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölüm Başkanı öğretim görevlisi Bilal Sert’e, bölüm öğretim görevlileri Fidan Koraltan ve Onur Taydaş’a teşekkür etti.
Sinema ve Konferans Salonu’nda incelemelerde bulunan Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, “Üniversitemize güzel bir Sinema ve Konferans Salonu kazandırılmış oldu. Öğrencilerimizin buradan en üst seviyede istifade etmelerini diliyor, emeği ve katkısı geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Rektör Prof. Dr. Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ve Prof. Dr. Sami Hizmetli ile salonu gezdi ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.
 

19

Mart

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B