Haberler

  • 19 Mart 2014

REKTÖR YARDIMCIMIZ, YAŞLILAR HAFTASI ETKİNLİĞİNE KATILDI

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, Yaşlılar Haftası nedeniyle Sivas İhramcızade İsmail Hakkı Toprak Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.
 
Ziyarete Vali Alim Barut, Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Demirok, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, Vali Yardımcıları Salih Ayhan, Ömer Kalaylı, Jandarma Alay Komutanı Albay Okçin Akşit, kurum müdürleri ve davetliler katıldı.
Vali Barut burada yaptığı konuşmada, "Bugün sorumluluklarımızı ve görevlerimizi hatırlama günüdür. Aslında her günün buradaki kardeşlerimize ithaf edilmesi gerekir. Gençlerimize, bugünlere geleceklerini düşünerek yaşlılarımıza saygı, sevgi içinde hizmet etmeleri gerektiğini belirtiyorum. İnsana yapılan yatırım her şeyden değerlidir" diye konuştu.
 
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sefer Buğrul da toplumun her zaman yaşlısına sahip çıkması gerektiğini söyleyerek, yaşlıların birikimleriyle toplumu doğruya yönelttiğini ifade etti.
 
Huzurevi Müdürü Mehmet Kara ise haftanın anlam ve önemine dikkat çekerek Huzurevi hakkında bilgi verdi.  Konuşmaların ardından huzurevini ziyarete gelen çocuklar yaşlılara karanfil verdi.

19

Mart

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B