Haberler

  • 18 Mart 2014

ÜNİVERSİTEMİZDE "ÇANAKKALE ZAFERİ" PANELİ DÜZENLENDİ

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörlük-Atatürk İlkeleri Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından Üniversitemiz Kültür Merkezi'nde Çanakkale Deniz Zaferinin 99. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında "Çanakkale Zaferi" adlı panel düzenlendi.

 

Panele Rektör Vekili Prof. Dr. Sami Hizmetli, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çağlar, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sarı, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Hilmi Bulut, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

  

Panelde konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli "Çanakkale Şehitleri ölmez. Çanakkale devletimizin önsözü olan kutlu bir zaferimizdir. 99. yılını kutladığımız bugünlerde millet olarak önemli duygular yaşıyoruz. Bağımsız Türkiye'yi bizlere emanet eden şehitlerimizi minnetle  yad etmek istiyorum. Yüce Atatürk'ün söylediği gibi "şehitlerimizi toprağa değil kalbimize ve ruhumuza  gömdük"  Ben bu vatanı bize armağan eden  başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Çanakkale şehitleri ve tüm şehitlerimizin önünde saygıyla eğiliyor, kendilerini rahmet ve minnetle anıyorum. Ayrıca bu güzel programı düzenleyenlere ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

 

 

Yöneticiliğini Rektörlük-Atatürk İlkeleri Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Okutman Necip Günaydın'ın yaptığı panelde CÜ  Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sosyal Bilgiler Öğretmenliği ABD Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Osman Kubilay Gül, CÜ Edebiyat Fak Tarih Böl Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr.  Sevilay Özer, Rektörlük-Atatürk İlkeleri Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Okutman Ahmet Necip Günaydın, Çanakkale Deniz Zaferi ile ilgili sunum gerçekleştirdiler.

 

Panel sonunda Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli  Panel Başkanı Günaydın  ve  panelistlere günün anısına plaket takdim etti.

18

Mart

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B