• 18 Mart 2014

REKTÖR VEKİLİ PROF. DR. HİZMETLİ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA ETKİNLİKLERİNE KATILDI

Rektör Vekili Prof. Dr. Sami Hizmetli, 18 Mart Çanakkalerini Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. Yıldönümü etkinliklerine katıldı.

Prof. Dr. Hizmetli ilk olarak Atatürk Kültür Merkezi'nde "Çanakkale Şehitleri" konulu  Fotoğraf Sergisi'nin açılışına katıldı. Serginin açılışını Vali Alim Barut, Milletvekili Hilmi Bilgin, Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır, Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli, Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Mustafa Hızal gerçekleştirdi.

Açılışın ardından Vali Barut ve beraberindekiler  Atatürk Kültür Merkezi'nde Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan törene katıldı.

Törende yapılan konuşmaların ardından "Devlet Övünç Madalyası Tevcih Töreni"  gerçekleştirildi. Törende iki şehit ailesine devlet övünç madalyası Vali Alim Barut tarafından verildi.

Program öğrencilerin yaptığı oratoryo gösterisi ile son buldu.