Haberler

  • 18 Mart 2014

İş Sağlığı ve İş Güvenliği ile İşyerinde Hijyen Semineri Düzenlendi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Vakfı ve SKS personellerine yönelik “İş Sağlığı ve İş Güvenliği ile İşyerinde Hijyen” konusunda seminer düzenlendi.

Merkezi Amfi Salonunda gerçekleştirilen seminere İş Güvenliği Uzmanı Sinan Çalapverdi ve Canan Tiryaki konuşmacı olarak katıldı. Seminerde İş Sağlığı ve İş Güvenliği konusunda bilgiler veren Çalapverdi, teknolojik gelişmelerle birlikte iş güvenliği konusunun da önem kazandığını söyledi. Çalapverdi, “İş yerlerinde çeşitli problemler var olmakta. Çalışana ve işletmeye yönelik problemler giderek artmakta. İş yerlerinde çalışanları bekleyen tehlikeler her geçen gün artıyor. Bu tehlikeleri önlemek için bazı kurallar koymak ve iş güvenliğini önemsemek gerekiyor” dedi. 
 
“İş Yerinde Hijyen” konusuna değinen Tiryaki ise hijyen koşullarının çalışma ortamında kesinlikle sağlanması gerektiğini belirterek, “Günümüz çalışma koşulları ekolojik çevrenin de etkisiyle giderek zorlaşmakta ve hijyen ortamının sağlanması giderek zorlaşmakta. Çalışanlar ve işçilere bu konuda büyük yükümlülükler düşüyor. Her çalışan gerek kendisinin gerekse çalışma ortamının hijyenini sağlamalıdır” şeklinde konuştu.
 

 

18

Mart

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B