Haberler

  • 17 Mart 2014

Rektörümüzün, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Rektör Prof. Dr. Kocacık mesajında Çanakkale’nin bir kahramanlık destanı olmanın yanı sıra inanmış insanların neler yapabileceğini gösterdiği önemli bir zafer olduğunu belirterek, “Çanakkale Zaferi, dönemin en güçlü ordularına sahip, işgalci devletlerinin Türk Milletine karşı biraraya geldikleri ancak buna karşılık vatan sevgisi ve inancı dışında elinde yeterli mühimmatı bile olmayan bir milletin kazandığı kahramanlık destanıdır. Milletimizin topyekün cepheye koşarak düşmana dur dediği Çanakkale Zaferi'nin 99. yıldönümünün gurur ve heyecanını yaşıyoruz. 
Bu duygu ve düşüncelerle mukaddes vatan topraklarının korunması ve bağımsızlık için birlik ve beraberlik ruhuyla verilen mücadeleyi millet olarak idrak etmeli, gelecek nesillere bu bilinci aktarmanın gerekliliğini, atalarımıza ve Yüce Türk Milletine karşı bir borç bilmeliyiz.
18 Mart Çanakkale Zaferi vesilesiyle, aziz Türk milletinin bu onurlu günü kutluyor, kahraman şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi şükran ve minnetle anıyoruz." dedi.
 

17

Mart

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B