Haberler

  • 16 Mart 2014

14 Mart Tıp Bayramı Programı Düzenlendi

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Üniversitesi'nde (CÜ) program düzenlendi.
CÜ Tıp Fakültesi tarafından Balo Salonu'nda düzenlenen programa Rektör Vekili Prof. Dr. Sami Hizmetli, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ın eşi Leman Kocacık, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Levent Sağlam, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Okay Bulut, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şahin Yıldırım, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Semih Ayan, Hastane Başmüdürü Rahmiye Gültekin, öğretim üyeleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.
Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli, Tıp Fakültesi öğretim üyeleri, hekimler, sağlık çalışanları ve öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında, hekimlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğuna değinerek, “Meslek hayatımızın en güzel günlerini bu yıllarda geçirdiğimiz ve şu anda 180. yılını kutladığımız tıp bayramımız hepimize kutlu ve mutlu olsun. Ben bu geceyi düzenleyenlere ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum“ dedi.
Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bulut ise "Çok daha iyi günlerde, çok daha iyi özlük haklarıyla, mesleğimizin onuruna ve güzelliğine yakışır günlerde daha nice 14 martları kutlamak dileğiyle tüm hekimlerin ve hekim adaylarının bayramını kutluyorum" şeklinde konuştu.
Programa katılanlar düzenlenen etkinliklerle eğlenceli bir akşam geçirdi.
 

16

Mart

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B